Welkom op de site van Andre & Anita uit Friesland. Heeft u flyers of promojingels of nieuws over artiesten stuur dan gerust een Email.


pluggers & Artiestenbureaus

 • JC Event Records !

  Adres :Raadhuisstraat 3
  Postcode: 5165CH
  Plaats: Waspik
  Tel : 0416 -313660
  Mob : 06-129 637 38
  Mail : info@jcevent.nl

  Website Klik hier »


 • Artiesten Promotie

  Artiesten Promotie is het bedrijf bij uitstek voor pluggingen. (Een plugger brengt de muziek naar radiozenders).We hebben de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd in het wereldje van muziek- & artiestenpromotie en weten daardoor al het nieuws op artiestengebied naar de juiste radiozenders - en programma's en muzieksamenstellers te brengen. Wij zijn er voor je om een nieuwe cd single of een album te promoten.Daar doen we het uiteindelijk voor: garant staan voor een succesvolle carriereplugging, zonder barrieres en zorgen.Tevens bemiddelen wij voor uw naar bekende zangers, zangeressen, bands en DJ's. Voor ieder feestje of iedere locatie hebben we wel een artiest in huis.Op deze site is het laatste artiestennieuws, de uittips en nog veel meer te vinden en natuurlijk steeds weer up to date, dus neem gerust een kijkje !

  Website Klik hier »


Wij promoten gratis en belangeloos artiesten en bands !! Deel hieronder onze website naar uw Facebooktijdlijn en tag "@Muziekpromo Nederland ..., En maak zo kans op een kleine atentie!
 

Reclame

 • Nederlandse PiratenSites Overzicht